Webinar GRATUIT!

De la vis la realitate

Cursuri Online pentru Cariera de Yacht Stewardess

Daniela Dragomir - Chief Stewardess cu peste 20 de ani de experienta

Webinar – 16.10.2023

Webinarul se concentrează pe prezentarea lumi Yachting-ului și pe explicarea procesului de a deveni o stewardesă. Participanții vor fi ghidați prin pașii necesari pentru a urma această carieră, inclusiv pregătirea și certificarea necesară. De asemenea, vă vom oferi sfaturi despre cum să vă dezvoltați cariera și cum să faceți față provocărilor specifice din această industrie. În finalul webinarului, va fi o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru a oferi participanților posibilitatea de a adresa orice întrebări suplimentare pe care le-ar putea avea.

 • Verosea_yachting-aranjarea-mesei
 • Verosea_Yachting_Academy_7
 • 608_9398137115

Webinar
Gratuit

Cuprinsul webinarului:

 • Totul despre cum să devii stewardesă.
 • Introducere în yachting.
 • Avantaje.
 • Modulele cursului.
 • Exemple de situații întâmpinate la bord.

Descoperă cursurile recunoscute internațional în domeniul maritim de la Verosea Yachting! Alege o carieră maritimă și salarii care încep de la minimum 2000 euro pe lună și pot ajunge la 5000 euro sau mai mult în funcție de experiență. Alătură-te comunității noastre și pregătește-te să navighezi spre succesul profesional!

yacht-table

Testimoniale de la alți participanți

 • Cursurile de yachting stewardess din cadrul Verosea Yachting m-au ajutat sa îmi îndeplinesc visul de a lucra pe un mega yacht. După ce am terminat cursul, am avut ocazia să fac un voiaj pe o astfel de ambarcațiune iar suportul doamnei trainer a fost esențial în această experiență . Am avut încredere deplină în cunoștințele și abilitățile pe care le am dovândit la cursurile Verosea Yachting și am putut să ma concetrez pe îndeplinirea sarcinilor mele cu încredere si profesionalism. Nu aș fi putut face asta fără pregătirea excelentă pe care am primit-o de la Verosea Yachting. Sunt recunoscătoare pentru această oportunitate și recomand cu caldură cursurile lor tuturor celor care își doresc să devină  stewardese pe yacht și să aibă câștiguri financiare neașteptat de mari.

  ana
  Ana-Maria
 • Am participat la cursurile Verosea Yachting și pot spune că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o pentru cariera mea maritimă. Am învațat multe lucruri noi și am obținut o certificare recunoscută internațional care mi-a deschis ușile către opotunități de muncă bine plătite. În plus, am întâlnit oameni minunați și am avut parte de experiență de neuitat. Recomand cu încredere cursurile Verosea Yachting tuturor celor care își doresc o carieră de succes în domeniul maritim.

  yana
  Alexa
 • Sunt Raluca și sunt o ex-cursantă Verosea Yachting. Sunt foarte recunoscătoare pentru toate informațiile și sfaturile pe care le am primit la curs. Am obținut un loc de muncă ca  Service Stewardess și pot spune că salariile sunt mult mai mari decât mă așteptam. Nu aș fi putut face asta fără pregătirea pe care am primit-o de la Verosea Yachting. Cursurile lor m-au pregătit nu doar pentru sarcinile specifice de pe yacht, ci și pentru abilități de comunicare, teamwork și mindset care au fost foarte utile în interacțiunile cu oamenii din jurul meu. Sunt foarte fericită că am ales Verosea Yachting și că am cunoscut-o pe Daniela, ea oferindu-mi suport inclusiv când eram în voiaj și multumesc pentru tot cu acest prilej.

   

  received_1652377291636194
  Raluca
Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați website-ul nostru: https://verosea.com/