Întrebări frecvente

Cât durează cursul?

Cursurile sunt intensive, se desfășoară pe durata a 5 zile, câte 8 ore/zi și se încheie cu o evaluare finală, care le permite cursanților să-și verifice cunoștințele.

Unde se țin aceste cursuri?

Online

Care sunt condițiile de înscriere?

Daca ai minim 18 ani și cunoști o limbă straină, ai toate șansele să începi să lucrezi în această industrie. Pentru această carieră nu există o limită maximă de vârstă.

Care este taxa pentru urmarea acestui curs?

Taxa cursului este la ofertă, 2500 RON, plata integrală sau în 2 rate egale, prima rată achitându-se la data înscrierii, iar cea de a doua rată în prima zi de curs.

Ce trebuie să conțină dosarul de înscriere?

Copie Carte de identitate;
Copie Certificat de naștere;
Copie Certificat de căsătorie, dacă este cazul;
Copie ultima diplomă de studii;
Dovada plății primei rate sau a plății integrale a cursului.

De ce să urmez acest curs ?

Unul din principalele motive pentru care ținem aceaste cursuri este acela de a te ajuta să-ți găsești un loc de muncă mult mai rapid. Cursurile organizate în cadrul Verosea Yachting Academy sunt destinate oricărei persoane care dorește să-și găsească un loc de muncă pe Yacht cu motor sau velă.
Desigur, noi ne ocupăm ca tu să fii cât mai pregătit/ă și să te simți cât se poate de confortabil atunci când accepți prima poziție. Îți suntem alături pe tot parcursul pregătirii tale profesionale, astfel încât tu să obții job-ul dorit în industria yachtingului.

După finalizarea cursului, veți primii un certificat de participare care reprezintă „biletul” dumneavoastră către industria Yachting-ului.